Ervaar de flow van karting

Onze visie op karting

Karting wordt ook wel de meest pure vorm van autosport genoemd. Geen elektronische hulpmiddelen, geen schokbrekers of vering, geen spoilers die voor extra neerwaartse kracht zorgen. De perfecte situatie om zo goed mogelijk te leren racen en je niet bezig te hoeven houden met allerlei bijzaken.

Daarnaast hebben wij de mening dat karting je veel over jezelf kan leren. Sterker nog, dat karting als training kan dienen voor allerlei situaties in het dagelijks leven. Het karten kan je leren je grenzen te verleggen, rustig en flexibel te blijven in stressvolle situaties, te vechten voor je plek, en verantwoordelijk om te gaan met de mensen om je heen.

De clinics die wij geven zijn erop gericht om een zo breed mogelijke ervaring met karting te creƫren: goed onderbouwde theoretische kennis, de juiste technieken op de baan, en ruime aandacht voor de mentale uitdagingen die het karten met zich meebrengt.
De persoonlijke veiligheid van de deelnemers is daarbij essentieel. Iedere cursist krijgt naast de verplichte helm, overall en handschoenen ook de beschikking over een nekbeschermer.

Naast alle uitdagende en leerzame aspecten zijn wij van mening dat karting vooral ook leuk moet zijn. Voor ons is een clinic dan ook pas echt geslaagd als we alle deelnemers met een glimlach weer naar huis zien gaan.Flow Kartclinics             Tel: 06-20768640             Mail:             Facebook: facebook.com/flowkartclinics